VW Vortex - Volkswagen Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

· Registered
Joined
·
1,125 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I thought I would post this here since the 16v fourm is a little slow at times.

Car 90 gli 2.0 16v running digi2.
Sorry for spelling and pucuation.

Well ever since this summer I have had a slight issue, where if I am driving and I come to a stop it would idle at 2000 rpm but if I let the clutch out a little it would fall to 1100 rpm. Now this was an every once and a blue noon issue but yesterday it started doing it 100% of the time. I thought a vac leak but I smoked it at work and found none? Maybe the isv is going bad? Any insight or sugestions would be appreciated.
 

· Registered
Joined
·
1,412 Posts
I thought I would post this here since the 16v fourm is a little slow at times.

Car 90 gli 2.0 16v running digi2.
Sorry for spelling and pucuation.

Well ever since this summer I have had a slight issue, where if I am driving and I come to a stop it would idle at 2000 rpm but if I let the clutch out a little it would fall to 1100 rpm. Now this was an every once and a blue noon issue but yesterday it started doing it 100% of the time. I thought a vac leak but I smoked it at work and found none? Maybe the isv is going bad? Any insight or sugestions would be appreciated.
Mine does the same thing - idle has always been wonky
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top