7,382 Posts
Ty pracujesz dla VW to wez im powiedz zeby predzej sprowadzili Golf MK7 do Ameryki.siema :wave:
Ty pracujesz dla VW to wez im powiedz zeby predzej sprowadzili Golf MK7 do Ameryki.siema :wave:
Mexico made golf 7 eww ja dzienkuje.Ty pracujesz dla VW to wez im powiedz zeby predzej sprowadzili Golf MK7 do Ameryki.Juz sam nie wiem kiedy one tutaj beda nie ktorzy mowia ze na koniec tego roku a nie ktorzy ze dopiero April 2014.:sly:
![]()
Moja MKV Jetta jest Made in Mexico juz niedlugo bedzie 50k miles i nie mam problemow. A znam wiele ludzi co maja MKV GTI i MKVI i maja problemy.:thumbdown: Twoj Golf tez nie jest German tylko Brazil.Mexico made golf 7 eww ja dzienkuje.
wow wow kuzwa! moj golf jest made in wolfsburg ziom. :sly:Moja MKV Jetta jest Made in Mexico juz niedlugo bedzie 50k miles i nie mam problemow. A znam wiele ludzi co maja MKV GTI i MKVI i maja problemy.:thumbdown: Twoj Golf tez nie jest German tylko Brazil.
racja Pedro czy Rudolf to oboje tyko ludzie :laugh:. ale pare nowych Tiguans z niemczech mialo MFI display nastawione na polski, czyli jakies polaczki pracuja w wolfsburg :thumbup:.Bo ty masz 99 prawda. I nie chodzi mi o FSI silnik tylko ogolnie rattles, water leak i inne pierdoly wiele ludzi narzekalo na to. Ale to czasem sie zdarza a w meksyku tak samo buduja auta jak i w niemczech.
Pewnie z Rzeszowa.racja Pedro czy Rudolf to oboje tyko ludzie :laugh:. ale pare nowych Tiguans z niemczech mialo MFI display nastawione na polski, czyli jakies polaczki pracuja w wolfsburg :thumbup:.
W tej chwili mam okolo 8000 km na nim.... Nie mam jakies fajne modyfikacje jeszcze aby się chwalic haha. Tylko kosmetyczne rzeczy.... LED interior, painted calipers, window/rear light tint etc.:wave:
Jak tam TDI? Duzo masz juz km przejechane? Jakies modyfikacje lub cos?
Nice:thumbup: Ja jak kupowalem moja Jette to za 2 miesiace miala wyjsc Mk6 Jetta sales guy pytal sie czy chce zaczekac i kupic Mk6 albo od razu Mk5:laugh:. Jakos do tej pory nie podoba mi sie zbytnio MK6 Jetta. Ja poki co mam 45k miles tylko. Jak pojde do wojska to mysle ze kupie cos innego.:wave:W tej chwili mam okolo 8000 km na nim.... Nie mam jakies fajne modyfikacje jeszcze aby się chwalic haha. Tylko kosmetyczne rzeczy.... LED interior, painted calipers, window/rear light tint etc.
Czy ja wiem czy nie ma znaczenia. Wersje na US mają trochę gorsze materiały tapicerskie..w Audi np. pchają skórę ekologicznąTak naprawde to nie ma znaczenia gdzie auto jest skladane skoro siljik I skrzynia beda z europy. Wiekszosc I tak robia maszyny. Materialy z ktorych auto jest zlozone I tak sa produkowane w roznych fabrykach.
Zgadza sie . Sam mam w cc skore ekologiczna. Mimo tego ze ma juz 2 lata I 40tys mil wyglada dalej jak nowa. Bardzo latwa w utrzymaniu. Kolega ma r32 w prawdziwych skorach I mimo podobnego przebiegu widac juz na siedzeniach zuzycie.Czy ja wiem czy nie ma znaczenia. Wersje na US mają trochę gorsze materiały tapicerskie..w Audi np. pchają skórę ekologiczną
Pozdrawiam z Lublina :wave:
Moja Jetta ma eko i juz prkatycznie majac 4 lata fotele nadal wygladaja jak nowe. Widzialem inne samochody ze skorami po 4 latach i siedzenia wygladaly koszmarnie. Moze to tez zalezy jak dbasz o swoje auto.U mojego ojca w Passat B5 w wersji High Line są skóry pełne, ale skóra naturalna jest tylko po środku fotela i oparcia, boki już są z eko. Trochę to drażniące jak płacisz za bogatą wersję, a dostajesz zamiast kawałka krowy na fotelu..kawałeczek gumowca
Oczywiście, teraz eko skóry są na bardzo wysokim poziomie wykonania..ale jest jedna podstawowa rzecz której się nie da oszukać..eko nie pachnie![]()
Juz nikt tutaj nie bywa. Kiedys byl duzy traffic.ha.... jusz tak dawno tu nie bylem
bump bump